Speciallärare till Grimstaskolan i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vi på Grimstaskolan söker nu en engagerad och nyfiken speciallärare som kan ingå i vår skolas väg framåt mot våra högt satta mål. Är du dessutom en trygg person som värdesätter goda relationer? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete i en skola som kännetecknas av att vi ställer höga krav på såväl våra elever som vår personal, samt stöttar och utmanar varandra för att nå ännu längre. Hos oss får du arbeta i trevliga lokaler i naturnära miljö. Som lärare jobbar du i nära samarbete med arbetslag och ämneslag.

Om oss

Grimstaskolan är en skola årskurs 6-9, som består av 16 klasser samt en klass i anpassad grundskola. Totalt har skolan cirka 450 elever. Varje årskurs bildar ett arbetslag och samarbetar kring elevernas utveckling och behov. Vi är en skola belägen i östra Upplands Väsby med god tillgång till natur, fritidsaktiviteter och aktiva föreningar.

Om tjänsten

Tjänsten innebär undervisning i en liten undervisningsgrupp tillsammans med en lärarresurs. I tjänsten ingår även mentorskap för den lilla gruppens elever.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har lärarlegitimation och är utbildad speciallärare. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning på högstadiet samt undervisning av elever med inlärningssvårigheter eller annan psykosocial problematik.

Som person är du trygg och stabil vilket för oss innebär att du hanterar stress på ett konstruktivt sätt, du känner dig trygg i att hantera uppkomna situationer där det krävs att man ibland tar snabba men genomtänka beslut. Du har modet att säga ifrån när det blir fel och skiljer på sak och person. Du är relationsskapande och hänsynstagande vilket innebär att du har lätt att skapa nya kontakter, du har lätt att sätta dig in i andras situation, du lyssnar förstår och visar hänsyn.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten som Speciallärare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

2024-08-12

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

739125

Sista ansökningsdag

2024-08-04

Kontakt

Jonas Bolander,0859097126,Jens Djupa,0859097896

Senast uppdaterad: 6 april 2021