Slöjdlärare till Ekebo anpassad grundskola och Sjumilaskolan

Jobbannons bild

Är du en person som gillar att skapa värdefulla relationer? Tycker du dessutom om att finna lösningar på uppkomna problem?  Då är du en person vi söker! Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om anpassade grundskolan och om tjänsten nedan.

Vi erbjuder dig

Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas och må bra. Vi har en stimulerande miljö där vi lär av varandra, utövar kollegialt lärande och tillsammans alltid arbetar för elevernas bästa. Som medarbetare får du stöd av vårt elevhälsoteam och trygghetsteam. En del av vår hälsoprofil är att du ska ha en god balans mellan arbete och fritid och ta del av kommunens friskvårdsbidrag.

Om oss

Den anpassade grundskolan är en skola under utveckling. Till hösten flyttar vi in i nya lokaler och vi söker därmed fler engagerade medarbetare. Skolan kommer finnas beläget i central del av Smedby och ha skog, äng och familjevänliga bostäder som närmaste granne. Ett stenkast från skolan finns Gunnes gård, förskolor och grundskola. Den anpassade grundskolan har idag drygt 42 elever och växer stadigt för varje läsår.

Vi söker nu en lärartjänst med behörighet i slöjdämnet. Vi arbetar kollegialt med pedagogernas deklarationer och en fortbildningssatsning med språk-och värdegrundsarbete samt lärande för hållbar utveckling.

Om tjänsten

Eleverna kommer till dig för att ha sin undervisning i trä- och metall- samt textslöjd. Till hjälp i undervisningen finns klassens elevassistenter och barnskötare. Som lärare i slöjdämnena är du ytterst ansvarig för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen på både grupp och individnivå utifrån elevernas behov och förutsättningar.

Tillsammans med dina kollegor i lärarkollegiet driver och utvecklar ni arbetet så att den gynnar alla elever. Du upprättar tydliga mål och planerar undervisning systematiskt, organiserat och metodiskt. Du ser till att arbetet slutförs, följer upp resultatet och ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete.

80 procent av tjänsten kommer utföras i den anpassade grundskolan och i dess lokaler. Resterande 20 procent kommer vara förlagt i Runby skolas lokaler och undervisning för Sjumilaskolan (resursskola).

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad slöjdlärare.

Det är meriterande om du:

  • Har tidigare erfarenhet och kompetens inom IF, NPF och lågaffektivt bemötande samt TBA
  • Är van att hantera olika former av digitala verktyg i ditt arbete
  • Är van att hantera åtgärdsprogram, handlingsplaner och skolverkets kartläggningar

Du är kontrollerad och har förmågan att upprätthålla en väl fungerande ordning, även i stressituationer. Vid ändrade omständigheter har du lätt att anpassa dig, ser möjligheter i förändringar och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Provanställning kan eventuellt tillämpas.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

2024-08-12

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

742831

Sista ansökningsdag

2024-08-05

Kontakt

Linda Hamrin,0859097436

Senast uppdaterad: 6 april 2021