Synpunkter och klagomål

Lämna dina synpunkter på kommunala verksamheter eller gör en felanmälan.

Synpunkt Väsby

Vi vill gärna veta om du är nöjd med de tjänster som kommunens verksamheter erbjuder. Vi tar tacksamt emot dina synpunkter, de kan hjälpa oss att bli en ännu bättre kommun.

När får jag svar?

Du väljer om du vill få återkoppling på din synpunkt. Det går bra att vara anonym. När du väljer att du vill ha återkoppling kontaktar vi dig inom två arbetsdagar.

Felanmälan gator och utemiljöer

Om du upptäcker fel på kommunens gator eller i kommunens utemiljöer kan du använda denna e-tjänst för att felanmäla dessa. Du kan till exempel anmäla trasig gatubelysning, lekplatser, renhållning eller väghållning.

Felanmälan finns även som app att ladda ned till din mobiltelefon.

När får jag svar?

Du väljer om du vill få återkoppling på din felanmälan. Det går bra att vara anonym. När du väljer att du vill ha återkoppling kontaktar vi dig inom två arbetsdagar.

Felanmälan kommunens fastigheter

Hyr du en fastighet av kommunen ska du använda e-tjänsten Felanmälan kommunens fastigheter för att anmäla fel i fastigheten.

När får jag svar?

Du väljer om du vill få återkoppling på din felanmälan. Det går bra att vara anonym. När du väljer att du vill ha återkoppling kontaktar vi dig inom två arbetsdagar.

Lämna synpunkter eller klagomål på skolornas verksamheter

Om du vill lämna synpunkter eller klagomål på skolornas verksamheter finns det ett antal steg som ska följa.

Om du vill lämna synpunkter eller klagomål på förskola och pedagogisk omsorg finns det ett antal steg som ska följa. Dessa beskrivs i dokumentet nedan.

Lämna synpunkter eller klagomål - förskola och pedagogisk omsorg

Kommunala förskolor

Om du har följt stegen i ovanstående dokument och om ditt klagomål gäller en kommunal förskola eller pedagogisk omsorg kan du fylla i formuläret nedan.

Om du vill lämna synpunkter eller klagomål på en grundskola finns det ett antal steg som ska följa. Dessa beskrivs i dokumentet nedan.

Kommunal grundskola

Om du har följt stegen i ovanstående dokument och om ditt klagomål gäller en kommunal grundskola kan du fylla i formuläret nedan.

Om du vill lämna synpunkter eller klagomål på en gymnasieskola finns det ett antal steg som ska följa. Dessa beskrivs i dokumentet nedan.

Kommunala förskolor

Om du har följt stegen i ovanstående dokument och om ditt klagomål gäller en kommunal gymnasieskola kan du fylla i formuläret nedan.

Om du vill lämna synpunkter eller klagomål på vuxenutbildninge finns det ett antal steg som ska följa.

Senast uppdaterad: 23 juli 2019
Kommun och politik