Sport- och idrottsaktiviteter

Idrottslivet i Upplands Väsby är starkt och aktivt. Kommunen har många föreningar inom en rad olika sporter med medlemmar i alla åldrar. Det finns också många möjligheter för dig som vill idrotta och träna på egen hand.

Hitta föreningar i föreningsregistret

Om du eller ditt barn vill börja idrotta kontaktar du en förening. Föreningarna i kommunen finns i föreningsregistret. Där kan du söka på olika sporter och aktiviteter eller på föreningens namn.

Föreningsregister

Fritidsbanken Upplands Väsby

Saknar du utrustning? Kom till Fritidsbanken Upplands Väsby i Vilundaparken – ett bibliotek med sport- och fritidsprylar. Det är gratis att låna och öppet för alla!

Fritidsbanken Upplands Väsbys webbsida

Spontanidrott

Du måste inte tillhöra en förening för att vara aktiv! Upplands Väsby kommun vill göra det enkelt för alla att idrotta och motionera när du vill och på dina egna villkor. Här hittar du information om olika anläggningar och aktiviter för spontanidrott.

Nattfotboll

Nattfotboll är en öppen fotbollsverksamhet för ungdomar som bedrivs ideellt med stöd av Upplands Väsby kommun i Vilundaparkens fotbollshall. Ledare finns på plats vid varje tillfälle.

 

Nattfotbollen har tagit uppehåll, information om kommande tider läggs upp så snart det blir bestämt.

Vilundaparkens fotbollshall

Adress: Husarvägen 23, Upplands Väsby

Fem idrottsföreningar bedriver fritidsverksamhet med stöd av Upplands Väsby kommun. Kontakta respektive förening för mer information. Följande föreningar bedriver fritidsverksamhet:

Senast uppdaterad: 3 maj 2024