Varierande arbetsdagar för campusledaren

Amanuel tillbringar mycket tid med eleverna oavsett om de befinner sig på lektioner, på rast eller har en friluftsaktivitet.

Amanuel Melki, Campusledare på Väsby nya gymnasium

Amanuel Melki, Campusledare på Väsby nya gymnasium

Då Amanuel tillbringar mycket tid med eleverna har han koll på de flesta av skolans elever. Finns behovet och önskemål från eleven deltar Amanuel även vid undervisningen, som ett extra stöd. Amanuel är utbildad fritidsledare och jobbar på VNG sedan två år tillbaka. Han är även duktig på sociala medier och publicerar flitigt på skolans Instagramkonto.

Många elever gillar att vara på skolans gym eller danssalen på rasterna och Amanuel håller där olika träningspass för eleverna. Som ansvarig för skolidrottsföreningen blir det också en del träning för att möta andra skolor i matcher, i dagsläget är det handboll och fotboll som spelas.
På fritiden tränar och coachar Amanuel kampsport och via honom har flera elever fått upp ögonen för den sporten.


Alla dagar ser olika ut och jag får träffa så många olika människor hela dagarna. Det är ett otroligt mångsidigt arbete som jag inte skulle vilja byta mot något annat. Jag ÄLSKAR mitt jobb, säger Amanuel mellan hejandet på eleverna som vill komma fram och hälsa.


Senast uppdaterad: 18 januari 2019