Urheilu ja yhdistykset (svenska)

Idrott och föreningar

Upplands Väsby har ett aktivt och starkt idrotts- och föreningsliv. Kommunen har många föreningar med medlemmar i alla åldrar inom olika aktiviteter och områden. Här finns också goda möjligheter för friluftsliv och motion under hela året – alltid med närhet till naturen.

Hitta föreningar i föreningsregistret

Om du eller ditt barn vill börja idrotta så kan du ta kontakt med en förening. Föreningarna i kommunen finns i föreningsregistret. Där kan du på svenska söka på olika sporter och aktiviteter eller direkt på föreningens namn.

Föreningsregister Linkki toiselle sivustolle.

Fritidsbanken Upplands Väsby

Saknar du utrustning? Fritidsbanken Upplands Väsby i Vilundaparken är ett bibliotek med sport- och fritidsprylar. Det är gratis att låna och öppet för alla!

Läs mer på Fritidsbanken Upplands Väsbys webbsida

Friluftsliv och motion

I Upplands Väsby finns många möjligheter för friluftsliv, motion och avkoppling under hela året – alltid med närhet till naturen. Här finns elljusspår och utegym för dig som vill träna. För sköna promenader finns vandringsleder och upplevelsestråk. Du kan göra utflykter till badplatser och naturområden och under vintern kan du åka både skidor och skridskor.

Mer information om friluftsliv och motion

Senast uppdaterad: 13 helmikuuta 2023