Sök sommarjobb hos Väsbyhem

Väsbyhem är ett kommunalt bostadsbolag som erbjuder dig som är 16-21 år sommarjobb inom flera olika områden.

Varje sommar tar Väsbyhem emot sommarjobbare som är nyfikna på fastighetsbranschen. Du kan till exempel jobba inom fastighetsskötsel och se till att våra bostadsområden är fria från ogräs och samtidigt bidra med ett konstverk som livar upp. Trivs du bättre med att vara med och skapa spännande och roliga aktiviteter? Då kanske sommarkolloledare eller aktivitetsledare är något för dig?

Är du 16-21 år och tar alla chanser du får till att vara utomhus? På Väsbyhem får du möjlighet att jobba med fastighetsskötsel, målning och parkskötsel samtidigt som du får vara ute och njuta av sommarvädret.

Är du mellan 16-21 år och letar efter ett sommarjobb fyllt med aktiviteter? Sprider du även glädje och är en inspirerande ledarfigur? Som ungdomsledare för vårt sommarkollo är du med och planerar samt genomför olika aktiviteter för barn i åldrarna 9-12 år. Till exempel kan det vara utflykter till Skansen, Tom Tits, Tekniska Muséet eller aktiviteter som bakning och tipspromenad.

Är du 16-21 år och vill ta chansen att bidra med liv och rörelse för alla boende i Upplands Väsby genom att anordna aktiviteter och event i Järnvägsparken som ligger intill Väsbyhems kontor?

 

Förra året hjälpte sommarjobbarna till att skapa trevliga sittplatser runtom i parken. I parken fanns också pingisbord och hoppborg. Kort och gott, det är bara kreativiteten som avgör vad årets park kan förgyllas med!

Så ansöker du

På Väsbyhems karriärsida hittar du tillgängliga sommarjobb. Du skickar in din ansökan direkt på karriärsidan.

Ansökningsperioden till Väsbyhems sommarjobb är 15 februari - 15 mars.

Fler sommarjobb i Väsby

Du som är ung och bor i Väsby har flera alternativ till sommarjobb.

Kommunens sommarjobb

För dig som är född 2006-2007. Jobba i butik, med parkskötsel, inom kultur och fritid, med barn och unga, med administration eller med musik.

Läs mer om sommarjobb i Upplands Väsby kommun

Starta eget företag med Rookie Startup

För dig som är född 2006-2007. Rookie Startup är ett program för dig som vill starta ett eget företag. Du får ett startbidrag, utbildning och stöttning under hela programmet.

Läs mer om Rookie Startups program

Skaffa eget sommarjobb

För dig som är född 2006-2007. Du kan sommarjobba på ett företag som du själv väljer.

Läs mer om hur du registrerar en egen arbetsplats som sommarjobb

Senast uppdaterad: 13 februari 2024