Öppna förskolor

Öppen förskola vänder sig till vuxna med barn i åldern noll till fem år som inte har barnomsorg. Verksamheten är gratis och du behöver inte anmäla dig.

Information med anledning av coronaviruset

För att minska smittspridning kommer Öppna Förskolan

Dragonvägen 92 endast erbjuda viss verksamhet utomhus.

Här kan du få mer information om corona och vad som är viktigt att tänka på. Informationen finns på flera olika språklänk till annan webbplats

Kommunens öppna förskola

Kommunens öppna förskola är en del av Familjecentralen. Där finns även:

  • mödravårdscentral
  • barnavårdscentral
  • kuratorer

Kontakta oss på Öppna Förskolan

Du hittar oss på Dragonvägen 92. Vi som arbetar på Öppna Förskolan är leg. förskollärare med lång erfarenhet. Du kan kontakta oss på telefon 08-590 971 42 alternativt till 08 -590 972 04 eller via e-post oppnaforskolan@upplandsvasby.se.

Till våra besökare

Nu öppnar vi upp delar av vår verksamhet genom att ha viss utomhusaktivitet. Vi kommer att besöka olika lekparker i Väsby.

På grund av Covid-19 är det viktigt att respektera att hålla avstånd och att alla som deltar ska vara friska. Vi kommer att ta emot max 45 personer vilket innebär att vi kan komma att säga nej till dig och ditt barn när du kommer.

Öppna Förskolan stänger för semester från och med midsommar fram till 5 augusti.

Vi ses igen i höst!

Öppna Förskolan kommer att hålla stängt för semester från och med midsommar och öppnar igen den 5 augusti.

Vi kommer erbjuda en begränsad verksamhet och endast utomhus på grund av risk för spridning av Coronaviruset. Du finner information under rubriken aktuellt här på hemsidan samt på vår facebooksida.

Tips till dig som förälder

Babymassage

Du som har barn som är runt 2–5 månader är välkommen att anmäla dig hos oss på telefon 08-590 971 42. Babymassagen består av tre tillfällen och vi går bland annat igenom kolikmassage. Babymassagen är kostnadsfri.

Vi återkommer med aktuell information om babymassage i augusti.

Andra öppna förskolor i kommunen

Senast uppdaterad: 18 juni 2020